Overnachten

Overnachten bij de Louisehoeve na een inspannende dag vergaderen? Dat kan. Bij B&B Louisehoeve hebben we namelijk slaapplaats voor maximaal 12 gasten. Vergaderen en overnachten op één locatie midden in het groene hart van Nederland wordt zo een ervaring op zich.

Heerlijk luxe overnachten op onze rustige locatie

Op de Louisehoeve kunt u op een ontspannen manier vergaderen en daarna gewoon blijven slapen. Hier komt u ’s nachts goed tot rust, want er heerst complete stilte en het is echt donker. Geniet van de stilte en de prachtige sterrenhemel. Alle luxe en comfort van deze tijd in een authentieke stijl.

In de voormalige veestal, die stamt uit het begin van de 20e eeuw, hebben we na een flinke verbouwing vier prachtige tweepersoonskamers weten te realiseren, verdeeld over twee luxe appartementen en twee comfortabele studio’s.

Daarnaast is het Kaashuis, omgetoverd tot een luxe woning waar het aan niets ontbreekt. Boven zijn twee tweepersoons slaapkamers met een typische bedstee te vinden.

Een uitgebreid ontbijt met diverse streekproducten wordt voor uw groep in de keuken geserveerd.

Meer informatie over meerdaagse vergadermogelijkheden?  Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee, zodat uw vergadering gegarandeerd een succes wordt. Zien we u snel?