Kent u dat, het wegdromen over de toekomst? Dat moment dat u achterover in uw stoel leunt en fantaseert over een nieuwe toekomst, een perfecte wereld waar altijd alles mogelijk is? Heerlijk toch?

Louisehoeve - Karin en Jaap

Voor ons was dat het wonen en werken in een groenrijke en landelijke omgeving met een duurzame levensstijl. Een mooie oude boerderij met bijgebouwen voor logies en bijeenkomsten. Een plek om te wonen, werken, en te leven. Zelf onze groente verbouwen, de rust van het bos en weilanden, een vroege ochtendwandeling in de natuur, maar wel in de buurt van de randstad.

En dat willen we graag met u delen.

De Louisehoeve op het landgoed Linschoten werd onze manier om die droom waar te maken. In 2015 openden we onze deuren. Sindsdien hebben we honderden mensen mogen laten genieten van het landleven.

U bent meer dan welkom om het landleven bij ons te komen proeven!

Warme groet,
Jaap & Karin

Karin Peperkamp

Naast de Louisehoeve heb ik mijn eigen trainingsbureau Make a Break. Ruim 20 jaar werk ik als zelfstandig trainer, coach en adviseur en heb ik veel ervaring met training/coaching rond werkstress en werkplezier.  Ook organiseer ik op de Louisehoeve enkele keren per jaar zakelijke retraites voor mensen die op zoek zijn naar rust en heroriëntatie op werk en leven. Onze plek is daar de ideale omgeving voor.

Met mijn kippen en 2 katten om ons heen zwermend en altijd gasten om te onthalen, geniet ik van de zoete inval die wij zijn. Ik wil graag mensen verwennen en ze een gevoel geven dat ze zichzelf kunnen zijn. Aan ons stekkie ben ik helemaal verknocht, met zijn warme gemeenschap en een prachtige omgeving waar ik naar hartenlust kan fietsen en hardlopen.

Louisehoeve - Karin
Louisehoeve - Jaap

Jaap Meelker

Het grootste deel van mijn leven heb ik in de buitenlucht gewerkt en dan voornamelijk als hovenier. In 1997 begin ik alleen als zelfstandig ondernemer en in 2006 neem ik een groenbedrijf over. Een nieuwe fase en ik word werkgever/ directeur. Een ontzettende leuke spannende en enerverende tijd. Maar na verloop van tijd begin ik het werken met mijn handen toch te missen. In 2012 verkoop ik mijn bedrijf om het kantoor weer te verruilen voor de buitenlucht. Om van directeur/werkgever weer een eenvoudiger leven te gaan leven en terug naar de natuur te gaan. De Louisehoeve is helemaal mijn manier van werken en leven. Met mijn eigen handen alles opbouwen, plannen maken, de buitenlucht en het buiten werken. En natuurlijk alle mensen die hier langskomen. Ik kan mij geen gelukkiger leven voorstellen.